YAMAHA BAND MENTOR 2015

by 10:07 AM 0 comments

Buat kali pertama, saya mengapproch syarikat besar terkemuka iaitu YAMAHA MALAYSIA berkenaan sessi pemilihan kumpulan muzik ini.Dimana, sebelum ini, sessi pemilihan berlangsung di Kuala Lumpur.tetapi, bagi tahun 2015, mereka akan datang ke KK untuk mengendalikan sessi pemilihan ini.

Apa pun, jutaan terima kasih kepada Cik Samantha Lee kerana sudi memberi peluang kepada ONLINEFM untuk bekerjasama dalam sessi pemilihan ini.ianya merupakan satu peluang baru dan amat bermakna bagi kami selaku event management yang masih baru.

Dari itu, kami memohon agar kami dapat menyediakan 1 poster yang sesuai dan dapat memberitahu akan pemilihan akan berlangsung di KK.Dimana, poster ini di hasilkan oleh designer onlinefm


Serba sedikit maklumat mengenai acara ada tertera di dalam poster dan memudahkan para peserta memahaminya.Jadi, borang penyertaan boleh di perolehi dengan saya dan tarikh tutup penyertaan pada 23hb julai ini.

Diharap band band sabah tidak melepaskan peluang ini.Rasanya yuran penyertaan amat berpatutan di kenakan oleh pihak penganjur iaitu RM100 untuk setiap kumpulan.

Lokasi audition akan di umukan sebaik sahaja borang penyertaan di perolehi oleh pihak YAMAHA.dari itu, setiap peserta kena lah update dengan page rasmi acara ini iaitu Yamaha Band Mentor 2015 - Kota Kinabalu Audition

Sebarang pertanyaan boleh hubingi saya di talian 0143714515

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..