BUSKER LABUAN MAKIN RANCAK

by 10:29 AM 0 comments


LABUAN memang terkenal dengan coklat dan bebas cukainya.Tapi, ntah la masih bebas atau ndak.Tetapi, apa yang saya nak share pada anda adalah, kemunculan bakat bakat belia muzik di jalanan.

BUSKING adalah aktiviti anak anak jati pulau ini.mereka berkumpul di satu tempat lapang, redup dan sesuai untuk lepak dan rilis tention.Belia belia ini berkumpul dan membuat persembahan santai disana.

Sekiranya ada tak tahu nak lepak mana, cubalah kenali dan support bakat bakat muda ini dengan menyaksikan persembahan mereka secara santai berhadapan dengan BANK ISLAM.

Atau, sekiranya ada inginkan persembahan dalam acara makan malam, majlis keramaian, boleh lah di jemput anak anak muda ini untuk memeriahkan lai suasana majlis anda.Mungkin anda boleh berhubung dengan salah seorang dari mereka iaitu PICI


beliau antara pengerak aktiviti busking sekitar labuan.Diharap anda juga turut sama membantu menyokong aktiviti riadah yang bagus untuk anak anak muda khususnya di zaman serba canggih ini.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..