Sandakan August Revival bakal melahirkan band band hebat

by 3:56 PM 0 comments

Woww, bukan main lagi scene di Sandakan sekarang ini. Sudah mula aktif dengan gigs.Ini menampakkan semangat anak anak muda serta penyambung tradisi muzik kembali di landasannya.tidak kiralah baru atau lama.Yang pasti, kehangatan LIVE BAND oleh pemuzik pemuzik tempatan, khsusnya dari daerah Sandakan sudah mula kelihatan.

Lihat sahaja, band list dalam flyers ini.Fuiyooo, ramai tu band dari sana.Dulu, mana ada ramai macam ni. Weldone dan teruskan usaha anda dalam menaikkan lagi local music scene di sana.Dan kalau boleh, jangan setakat main dalam gigs sahaja.Kalau ada kelebihan, cuba hasilkan lagu dan dirakamkan di mana mana studio yang terdapat di Sandakan. Rasanya ada 2,3 buah studio yang mantap di sana tu.termasuk Home studio pun ok bah.Yang penting, ANDA berpuas hati dengan kualiti yang di hasilkan oleh producer.

Insyallah, saya akan arahkan editor onlinefm untuk menyediakan artikel mengenai gigs ini.Dan ianya akan di masukkan di dalam website www.onlinefm.net.

p/s
Kalau ngam timing, nak juga turun sandakan jo.Almaklumlah, kampung kelahiran saya bah ni..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..