Noisy Crush ke Indonesia

by 2:53 PM 0 comments

Noisy Crush kini berada Di indonesia bagi menghadirkan diri atas jemputan bermain gigs di pentas yang terletak di Tangerang, Indonesia.Dijadualkan mereka akan membuat persembahan pada hari ahad ini iaitu 24 Ogos 2014.

Ini merupakan langkah pertama mereka mempromosikan karya kecil mereka di luar negara.Kalau sebelum ini, Kumpulan Memory Of Natache pernah membuat TOUR seminggu di 5 buah daerah.kini tiba masa untuk band dari Tawau ini pula.


Noisy Crush bertolak ke Indonesia pada hari Khamis lepas.memang awal mereka kesana.kerana mereka ingin bertemu dengan beberapa orang komposer yang terkenal di Indonesia.Antaranya salah seorang line up kumpulan COKLAT.Dimana kelihatan Noisy Crush telah tiba dan beramah mesra di studio KIKAN.


Apapun, di ucapkan SEMOGA SUKSES kepada kumpulan NOISY CRUSH atas peluang membuat persembahan di panggung Indonesia.gunakanlah peluang ini sebaik mungkin, Jalinkan ikatan kukuh dengan EO di sana agar hubungan akrab muzik ini akan sentiasa berterusan.

dengan cara ini, band band lokal dapat menimba pengalaman serta melihat kekuatan pengaruh muzik di Indonesia untuk di teraokan di tempat sendiri.akan tetapi, tidak semua yang kita lihat di indonesia dapat di gunapakai di tempat kita.kerana, ketetapan undang undang dan budaya.Apapun, good luck guyz...


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..