Grunge party di Inanam

by 11:54 AM 0 comments

Bila sebut sahaja pasal muzik GRUNGE,confirm orang akan ingat Kurt Cobain atau Nirvana.Almaklumlah, mereka adalah nama besar dalam genre tersebut.Dari itu, satu gigs yang berteraskan muzik grunge telah berlangsung pada 11 mei lepas di kawasan kolombong, Inanam.

Kalau di lihat,lokasi ini adlaah satu loaski yang baru dan rasanya ini adlaah 1st time gigs berbentuk live band dianjurkan di sini.Sudah tentu ianya membawakan satu kenangan bagi orang yang ada disekitar tempat ini.sama ada mereka layan atau sebaliknya, hanya masing masing yang mampu menilai.Yang pasti,gigs ini dah selesai dan sambutannya juga di luar jangkaan.


Lihat sahaja gambar diatas, mereka adlaah yang hadir di dalam parti grunge tersebut.waww, budak budak  kecil juga meminati muzik grunge.Cool, by the way, terdapat banyak gambar yang telah di ambil oleh beberapa sahabat.

Antaranya, anda boleh lihat disini Punk Up The Grunge Party @ Kelombong, KK.

Apa pun,nak ucapkan weldone & tahinah kepada penganjur serta beberapa buah band yang telah menjayakan gigs ini.diharap anda tidak akan berhenti disini sahaja.malah,mulakan mencari generasi yang suka dan minat mendengar lagu lagu berteraskan genre grunge.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..