Hanya tinggal 6 orang

by 2:20 PM 0 comments

Frontman Company telah meriliskan single terbaru dari mereka yang bertajuk LIHAT LANGIT.Erm,pada yang sudah mengenali band ini,mungkin sudah ada yang terhidu akan kekurangan pada stuff terbaru dari mereka kan.Yaaa,pada kali ini mereka sudah hanya tinggal 6 orang.Memang benar,Kriss sudah tidak lagi bersama FrontMan Company.Sebagaimana yang kita tahu,memang sukar nak meluangkan masa bersama apabila status kita sudah bekeluarga.Apatah lagi,mempunyai karier yang memerlukan pengorbanan masa yang tidak menentu.

Akan tetapi,pengunduran Kriss tidak ada kaitan denga masalah dalaman atau apa sahaja.Jadi,tak perlulah anda membuat spekulasi yang tidak sepatutnya.Apa yang korang perlu tahu,FrontMan Company kini membuat sedikit kelainan.

Apa yang lain?haaaa,itu kamu kena dengan lagu terbaru dari mereka ni yang bertajuk LIHAT LANGIT.Seperti biasa,mereka menggunakan khidmat nasihat Eyes & Ears Production dibawah bimbingan brader Chris.Dan lagu ini telah pun diedarkan kepada semua stesen radio internet yang sudi memainkan lagu ini.Sudah tentu OnlineFM dah dapat lagi ni kan.Kalau belum,jaga la ko Kingzzz..:P

Oklah,kepada peminat FrontMan Company,sila beri komen anda setelah mendengarkan lagu terbaru daro mereka ini.Dan luahkan komen anda tersebut kedalam page mereka di FB iaitu Frontman Company

p/s
Dengar khabar,mereka akan buat mini pelancaran akan single terbaru ini.Tapi bila aah?sama sama kita nantikan jawapan dari mereka..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..