BZ betul bah

by 4:11 PM 0 comments

Fuiyooo,memang susah sudah nak cari masa untuk update blog sendiri.mana tidaknya,selepas saja raya tu,banyaknya task yang harus diselesaikan yang.Mana tugasan seharian lagi yang memerlukan aku kesana kemari.Jangankan update blog,ON AIR di OnlineFM pun susah dapat masa.

Selepas saja dapat peluang menjadi EMCEE dalam pertandingan semifinal BSDC 2012 tempoh hari,aku dapat lagi satu job dimana OnlineFM telah dilantik sebagai penyelaras sebuah acara battle of the band.Dimana pertandingan ini dianjurkan oleh R.E Event Production.Rasanya ramai juga yang mengenali penganjur ini.

So,kami ditugaskan untuk membantu menghebahkan di radio intersent serta mengedarkan borang sebanyak mungkin.Dalam masa yang sama,kami juga diberikan target oleh penganjur iaitu mencari penyertaan sebanyak 50 buah band.

Kalau diukutkan dari angka tersebut,memanglah ramai kan.Tetapi,Insyallah,kami akan berusaha segigih mungkin untuk mencapai sasaran penganjur tersebut.Walaubagaimanapun,ini hanyalah sasaran kerana penganjur ingin melihat sejauh mana penglibatan band band yang ada sekitar KK ini.

Dari itu,hari ini merupakan tarikh terakhir untuk menyerahkan borang kepada saya.Dan pada petang ini,penganjur akan menggadakan temujanji dan mengambil kesemua borang borang tersebut untuk di susun semuala dan diproses untuk sessi cabutan undi.

Oleh itu,kepada band band yang tidak sempat mendaftar,its ok.Mungkin belum rezeki kamu ikut battle kali ini lah ba tu kan.Apa pun,kami mengharapkan agar anda dapat hadir untuk menyaksikan kehebatan band band sekitar KK dan juga dengar khabar ada penglibatan band luar iaitu Labuan dalam pertandingkan kali ini.Kamu hadir beramai ramai untuk memberikan semangat pada kesemua band band yang bertanding.Sebab kalau bukan kita,siapa lagi...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..