Single terbaru dari Telegram

by 11:40 AM 0 comments

Memang smart lah gambar ni.Cuma,dari segi kualitinya agak kureng sket lah.tapi tak apa,bukannya orang tau pun kan.Yang saya nak cerita mengenai band Telegram hanyalah mengenai lagu terbaru dari mereka.Kalau sebelum ini,lagu LELAH telah mereka pertaruhkan kepada pendengar di laman sosial dan radio radio internet,kini mereka telah mengeluarkan single terbaru yang agak mantap.

Disko luka & Impian,itulah tajuk single terbaru dari mereka.Macam lain kan,macamana disko buleh sampai luka ni?hahaa,tu kena tanya dengan mereka lah kan.Sememangnya,lagu ini memang best dan telah pun di mainkan di radio internet OnlineFM.Kepada pendengar,boleh sudah req lagu ni bila ada penyampai yang bertugas

Apa pun,tahniah kepada band Telegram atas kemunculan single terbaru ini.Teruskan berkarya dan jangan mudah mengalah dengan apa juga rintangan.yakin pada kebolehan anda yang telah di kurniakan oleh Yang Maha Esa

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..