Band baru dari Sandakan

by 10:35 AM 0 comments


Fuhh,boleh tahan nama band ini iaitu Golly Sandra.Baru baru ini aku dapat info yang mereka ni dah nak keluarkan DEMO untuk santapan sahabat sabhabat sekitar Sandakan dan yang sudi mendengarkan lagu lagu mereka.

Yup,band ini berasal dari Sandakan dimana yang aku tahu vokalisnya adalah seorang penyanyi yang pernai masuk pertandingan anjuran stesen radio tempatan.Tapi,dia dah lama sepi,kononnya belajar dan tak nak ganggu pelajaran.

Diam diam dari Solo dah ada kumpulan.Wahhh,cayalah AYU (vokalisnya).Minah ni masih praktikal lagi sekitar bandar sandakan dan info ni semua pun dia yg share.Memang aku nak dengar DEMO pertama yang nakal dihasilkan dalam masa terdekat ni.




Apa apa pun,good luck pada band ini dan pastikan kamu sertai gigs sekitar sandakan dan cuba cari netwark untuk dapat perfom gigs KK mahupun di Tawau.kasi kenal sama orang luar siapa Golly Sandra.Kepada yang belum kenal lagi band ini,jangan segan silu untuk LIKE page mereka ini https://www.facebook.com/gollysandraofficial

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..