Ahli keluarga terbaru KKMP

by 10:33 AM 0 comments



…Tahun ini adalah tahun paling bermakna.hadiah yang aku dapat dari wife aku adalah hadiah yang tdk ternilai harganya.pemberian rezeki daripada allah membuatkan aku betul2 rasa bersyukur keatas pemberiannya.tarikh 29hb june telah lahirlah seorang puteri yang bernama MIA DANIA pada jam 5.30am.alhamdullillah syukur..


Kata kata diatas adalah dipetik dari laman sosial ayah kepada baby girl yang bernama MIA DANIA ini.Seperti yang anda ketahui ini adalah anak kepada pemain keybord Sofazr iaitu Rodie Sofaz yang selamat dilahirkan pada tanggan 29 June yang lepas.Kalau 28 jun kan bagus,sekali dengan birthday papanya.Apa pun mungkin ini adalah rezeki bagi Rodie & keluarga yang mana rasanya seang menanti kelahiran anak perempuan.Bermakna pasangan dan cukup ni,sama dengan aku juga ni.



Biarpun Sofazr tidak menang dalam rancangan rialiti TV baru baru ini iaitu VERSUS,tetapi mereka terutama sekali pemain kebord mereka telah mendapat rezeki yang tiada ternilai harganya dengan wang ringgit iaitu zuriat.Apa pun,rasa rasanya baby gurl ini akan di suntik dengan sentuhan alat muzik juga lah nampaknya.Sebab anak lelaki mereka dah nampak aura aura seorang pemain gitar dan seorang yang insyallah berbakat besar dalam bidang muzik.Bak kata pepatah,mana nak tumpah kuah kalau tak kenasi.

Rasanya masih sempat lagi saya nak ucapkan TAHNIAH atas kehadiran seorang lagi cahaya mata dalam kehidupan seharian bro,insyallah rezeki anda & keluarga juga akan bertambah dengan izinNYA...:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..