15 band & 1 Stage

by 10:28 AM 0 comments

Boleh tahan juga dengan komuniti Borneo Independent Movement ni aah.Kalau tak silap,ini adalah kali ketiga mereka menganjurkan lagi sebuah gigs yang mana menjadikan sebuah rumah member sebagai lokasi memperlihatkan kepaduan mereka bermain muzik serta bersua muka.Walaupun veneu ini agak jauh dari bandar Kota Kinabalu,namun ianya tidak menjadi masalah bagi suppoter serta band band yeng teringin membuat show.

Noise Sound From Garage #3 kali ini menampilkan ;lebih dari 15 buah band yang sentiasa inginkan peluang untuk bermain gigs.kalau korang nak tahu,siapakah antara band band tersebut,bleh tengok kat flyers kat atas dan klik link Disini

Satu pesanan kepada penganjur dan sesiapa yang terlibat dalam penganjuran gigs ini iaitu ,pada penganjuran yang akan datang,sila perluaskan lagi pengaruh komuniti anda dimana gigs ini dibuat di dewan serbaguna Papar.Cuba belajar kendalikan proses permononan permit serta yang berkaitan.Jadikan ianya satu tarikan di daerah anda iaitu Papar.Secara tak langsung,ini dapat membakar semangat belia belia sekitar daerah tersebut.Dan yang peling penting,tunjukkan atitud yang bagus kepada masyarakat sekeliling.Utamakan slogan NO DRUG, NO ALCOHOL, NO VIOLANCE, 

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..