Suib Zain wakil SABAH

by 10:18 AM 0 comments

Tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia siapa tahu kan....itulah perumpamaan yang dapat di rungkaikan untuk sang juara dalam pertandingan pencarian bakat NESCAFE yang mana sekalu gus mewakili Sabah ke peringkat seterusnya yang berlangsung di Kuala Lumpur.

Seperti yang sedia maklum,Suib Zain merupakan seorang penyanyi solo serta penyanyi kepada kumpulan THE FINGERS  telah di nobatkan sebagai juara dalam pertandingan yang berlangsung di komples Karamunsing pada hujung minggu yang lepas.Sekali gus beliau membawa pulang wang tunai sejumlah Rm1000 dan tiket mewakili Sabah untuk keperingkat seterusnya.

Kepada peminat serta penyokong kuat Suib,bersiap sedia dengan peringkat seterusnya dimana saingan makin senget dan sudah semestinya SUIB amat memerlukan sokongan mora; dari kita semua warga Sabah.Walaupun beliau seorang diri di Final nanti,support anda secara tak langsung dapat menjadi pemangkin semangat dan bekalan beliau untuk berentap dan cuba membawa balik status JUARA keseluruhan acara tersebut.Bak kata pepatah,..   

                                                "Kalau bukan Kita,siapa lagi"

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..