B.O.T.B bulan MEI ini

by 6:08 PM 0 comments

Sememangnya bulan april ini kita telah tahu yang ada acara battle di Daerah Telupid dan juga Pulau Labuan.Menurut penganjur ramai juga band band luar menghantar borang penyertaan untuk menyertai pertandingan tersebut.Ini merupakan satu petanda baik dimana anak anak muda sudah mula berani menampilkan diri di khalayak ramai dengan menyertai acara acara sebegini rupa.

Diepndekkan cerita,beberapa hari lepas,saya mendapat info dimana pada bulan MEI akan datang,ada lagi penganjuran battle of the band yang mana akan di adakan di Kota Kinabalu.Menurut sumber,yuran penyertaannya seperti biasa sekitar Rm100.Cuma saya tak pasti,berapakah jumlah wang tunai yang dijanjikan kepada pemenang tempat pertama,kedua dan ketiga.

Akan tetapi,ini merupakan berita baik bagi band band sekitar KK,yang mana tercari cari battle yang dekat dengan KK.So,pastikan anda bersiap sedia untuk info seterusnya yang akan saya kongsikan kepada anda semua.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..