AMY SEARCH di KK hari Sabtu ini (14 April 2012)

by 4:17 PM 0 comments

Last month ZAINAL ABIDIN datang KK untuk tujuan mempromosikan KONSERT ini,kali ini AMY SEACH pulak.Ni kali lah,KK di kunjungi PENYANYI LAGENDA yang TERHEBAT di Malaysia...

Sebentar tadi aku dapat sms dari seorang teman yang berada di KL.Dia memberitahu dimana AMY SEARCH akan berada di KK.Beliau dijangka tiba sekitar jam 1p pagi dan terus menuju ke studio KKFM untuk mempromosikan The Legendary Concert yang berlangsung pada bulan Mei hadapan.

Pada sebelah tengaharinya pula,AMY SEARCH djangkakan akan berada di SUTERA HARBOUR MARINA CLUB untuk makan tengahari dan jam 2 petangnya pula dia akan berada di BUBBLES CAFE GRAND BORNEO HOTEL, Tanjung Aru untuk sessi interview.Manakala sekitar jam 7.30 malamnya pulak,AMY SEARCH akan berada di UPPERSTAR KK untuk makan malam dan chill out bersama fans.

Memang PACK betul jadual AMY SEARCH pada hari sabtu ini.Dan pada sesiapa yang teruja nak jumpa atau melihat ROCKERS MALAYSIA ini,pastikan anda tidak melepaskan peluang untuk BERJUMPA seterusnya menyaksikan konsert yang bakal berlangsung ada bulan Mei ini.

Peeiwiittttttt

p/s
Kalaulah aku dapat peluang jumpa,nak ambil gambar dengan LAGENDA yang jarang jarang jumpa..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..