Part II menanti anda

by 12:04 PM 0 comments

Inilah aktiviti band band underground sekitar Kota Kinabalu yang tak pernah jemu dari penganjuran gigs gigs kecil dimana lokasinya memang tidak menjadi masalah kepada yang dahagakan bunyi bingit dari gitar gitar mereka.Kalau part 1 dah mendapat sambutan,tak mustahil part 2 ni akan lebih meriah dan dapat kunjungan dari member member yang sudi layan lagu lagu dari band band bawah tanah ni


Borneo Independent Movement adalah penganjur yang bertanggungjawab terhadap gigs ini.Yang mana part 1 dulu,ramai band yang tak dapat beraksi di atas stage tersebut bakal akan BLAST OFF dalam gigs yang ke2 ini.



Kalau anda nak tahu band mana yang bakal beraksi pada gigs kali ini,sila klik sini.Secara jujurnya saya katakan,alangkah bagusnya kalau penganjur dapat mencari lokasi yang lebih strategik untuk gigs gigs ini.Tapi,memang tidak dinafikan memang sukar hendak mendapatkan support dari pihak pihak yang sudi bagi program sebegini.Namun saya yakin mesti ada cara untuk menjadikan program ini dapat sokongan dari pihak pihak luar.Tapi,bergantung kepada penganjur itu sendiri juga lah kan..:)

Apa pun,good luck for this 2nd gigs dan harapan agar band band yang bakal membuat persembahan supaya mencuba merakamlan lagu dan hantarkan pada pihak yang sudi memutarkannya sebagai tanda support mereka kepada band band tempatan.Kalau bukan Kita,siapa lagi..

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..