Muzik Gatheting anjuran KKMP

by 11:37 AM 0 comments

Rasanya lama gak tak update blog ni kan.Actually memang BZ settel minor problem kat weBlog Onlinefm.Anyway,dah ada time sikit baru bleh spread some info kat sini.By The way,saya terlihat jemputan dari sebuah kominiti pengiat muzik tempatan yang dikenali sebagai KKMP yang mane merupakan sebuah rekoding studio yang banyak melahirkan bakat bakat baru dalam industri muzik sekitar Kota Kinabalu.

KKMP akan mengadakan satu program sihat yang dikenali sebagai KKMP Group Gathering yang bakal dilaksanakan pada 25 Mac 2012 bertempat di Tg Aru 1.Pelbagai aturcara telah dirancang untuk sepanjang program ini.Melihat dari susun atur program,antara yang mendapat jemputan untuk hadir adalah BAND BAND INDIEPENDENT, Dj2 Radio serta pengiat hobi fotograf.Nampaknya sudah pasti suasana acara ini akan tak akan sunyi dimana pemuzik pemuzik sekitar KK akan turut sama menjayakannya.Ditambah lagi dengan kehadiran juru gambar yang aktif dengan hobi mengambil gambar mereka.



Dari itu,boleh dikatakan program ini adalah sebuah program yang harus dilakukan oleh semua pihak yang sangat sayangkan industri muzik.Langah yang di ambil oleh pihak KKMP ini harus di contohi oleh semua lapisan masyarakat tak kira bangsa mahupun agama.Sambil itu,ianya boleh mengajak kita kenal mengenal antara satu dengan yang lain.

Kepada yang ingin mengetahui maklumat lanjut akan program ini,anda boleh menghubungi Mr Tajul yang mana dia juga merupakan seorang sound engineer di KKMP rekoding Studio tersebut.Manalah tahu ada yang ingin bertanya tentang harga rekoding sesebuah lagu ke,nak tahu mengenai proses rakaman lagu ke.kan..:)

p/s
Psssttt,Insyallah kita jumpa disana.."Kalau bukan Kita,siapa lagi"

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..