Hadiahnya lebih RM5000

by 10:50 AM 0 comments

Semalam aku dapat satu INBOX di FB dimana ada sorang member telah berkongsikan satu informasi bahawa dalam masa beberapa bulan ni,akan ada satu pertandinagn KUGIRAN atau dipanggil BATTLE OF THE BAND.

Lokasi & yuran penyertaan masih belum saya terima dan orang tersebut hanya meminta bantuan untuk mewar warkan info ini kepada band band yang ada sekitar Sabah.Dimana kali ini penganjur telah membuat penyertaan dari SELURUH SABAH atau pun TERBUKA KEPADA WARGA SABAH

SAtu lagi,hadiah yang bakal ditawarkan melebihi RM5000 tunai woo.Dan aku sempat bertanyakan yang JUARA bakal membawa pulang wang tunai lebuh Rm2000 serta hadiah hadiah lain.

Jadi,kepada yang DAHAGAKAN battle of the band,siapkan diri anda dengan lagu lagu yang bakal di bawa,stamina anda,gadjet gadjet anda dan semangat untuk di bawa.Serta penyokong anda juga harus diberitahu akan perkara iini agar mereka bakal turut sama memberi sokongan kepada band fav masing masing.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..