Budak budak dari KOPIKAMILO

by 12:25 PM 0 comments

KOPIKAMILO errmmm,pelik juga nama band ni kan.Tapi bleh tahan juga lagu lagu ciptaan mereka sendiri.Berkonsepkan Alternative Pop band ini cuba memeriahkan industri muzik tempatan.Mungkin ramai tak mengenali band yang masih baru setahun jagung ni kan.Its ok,bak kata orang puteh,take ur time dude..

Kalau nak mengenali dengan lebih dekat mengenai band ini,just klik kat sini dimana secara detail anda boleh membaca profile band mereka.Dan seperti biasa jangan lupa LIKE page mereka kat FB sebagai tanda support anda terhadap band band tempatan sebab Kalau bukan Kita,siapa lagi kan...

Walaupun setahun jagung,mereka telah menghasilkan 4 buah lagu dan baru baru ini demo terbaru mereka yang bertajuk BUDAK BUDAK telah berada di laman FB mereka untuk diperdengarkan.Kalau nak dengar lagu lagu mereka just klik kat sini.Dan seperti biasa OnlineFM sentiasa menyokong band mereka degan memutarkan lagu lagu yang telah di hantarkan kepada pihak kami.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..