5 Suara

by 10:02 AM 0 comments

Sepertimana yang kita sedia maklum.Kozae yang dulunya bersama One Nation Emcee kini dah bergerak secara solo dan dia juga merupakan seorang komposer yang hebat.Selain solo,dia juga mempunyai satu misi yang jarang ada pada seseorang penyanyi dimana dia iaitu Kozae telah menghasilkan sebuah lagu yang mana menampilkan pendatang baru dalam industri muzik Rap atau pun Hip Hop.

RUN KK adalah sebuah lagu baru hasil ciptaan 100% dari Kozae yang mana telah menampilkan 4 pendatang baru.Actually,ke empat empat penyanyi tersebut dah lama dalam bidang ni,cuma mereka lebih aktif di bawah tanah saja (undergrond).Mereka adalah KudiqueAli TerbangPhatbrown & Hassan KTM.Jom kenali mereka..

Dengan bantuan kozae,mereka ditampilkan dengan lagu RUN KK yang mana telah berada di corong corong radio frekunesi mahupun radio atas talian.Lagu RUN KK ini menampilkan paduan suara dari rappers Sabah & Semenanjung.rasanya kozae telah mengatur strategi yang hebat untuk projek kali ini.welldon Bro...

Baiklah sebagai selingan untuk yang tak pernah lagi dengarkan lagu RUN KK ini,saya sertakan YOUTUBEnya kat bawah.kalau bleh,sila share kat laman sosial korang sebagai tanda support anda pada pemuzik tempatan kita kerana "Kalau bukan Kita,siapa lagi"


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..