Sumpahan dari NightLord

by 10:58 AM 0 comments

Penubuhan band ini atas keinginan untuk mencari kepuasan dalam mengembangkan lagi muzik yang berkonsepkan ala ala IRON MAIDEN.

Mungkin ada yang dah mengenali siapa disebalik nama NightLord ini.Mungkin juga ada yang tak kenal dan tertanya tanya muzik mereka macam mana kan.Actually gua sendiri pun baru saja mengenali mereka ini.yang pasti,kesemua mereka ini dari aliran muzik keras iaitu METAL.Keras tidak semestinya ganas tau.Pembawaan muzik mereka ini memang cool,maybe member member seram sejuk bila mereka menubuhkan band baru yang diberi nama NightLord ini.

Apa pun,info terbaru yang gua perolehi adalah single pertama mereka telah siap sepenuhnya dah telah berada di laman internet.Sekarang ini,mereka sedang menyiapkan beberapa buah lagu terbaru dimana kali ini menampilkan penyanyi baru dan ingin diketengahkan dalam konsep muzik yang mereka bawa.

Gua tinggalkan anda dengan lagu mereka yang baru siap proses rakaman dimana lagu ini berkisarkan pengalaman dan ditujukan untuk seseorang dari seseorang.Pehhh,ayat bukan main cun.Apa pun,harap korang enjoy dan hayati bait bait lirik lagu ini


Yang ni plak adalah versi lirik sahaja tanpa suara vokalisnya.Korang teliti betul betul ya dan enjoy akan luahan hati si penulis lagu ini



p/s
gua suka sentuhan keybordnya dan muziknya.betul betul sinfonic...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..