Uncle Ritchie kurang sihat sedikit

by 3:34 PM 0 comments
Laserbeam
Walaweiii,sekilas pandang memang ingat THE BEATLEs woo.But Malaysian version lah kan.Apa pun ini adalah antara band paling diminati ramai sekitar tahun 80an.Siapa tak kenal dengan LASERBEAM,inilah wajah wajah mereka ketika muda dan masih hebat di pentas.Antara ahli kumpulan yang sering aku jumpa untuk bertanyakan tentang zaman kegemilangan band band lama adalah uncle Ritchie iaitu pemilik kedai LB MUSIC di Center Point dan juga JAMMING STUDIO di Asia City.

Uncle Ritchie bersama teman
Baru baru ini,aku dapat bluetooth dari seseorang yang menyatakan yang uncle Ritchie kurang sihat.Tetapi,Alhamdulillah,tak lah teruk sangat.Dan dia sedang proses penyembuhan dengan mengambil ubat yang di syorkan oleh doktor.Sebenarnya dia juga seorang doktor,cuma bukan kepada manusia,tetapi DOKTOR GITAR.heheheh

Kepada sesiapa yang sering kali bertandang ke LB Muzik tu,sudikanlan bertanyakan khabar uncle Ritchie kita ini.Rasanya tak menjadi satu kesalahan bila kita bertanyakan khabar,bersembang sembang kepada beliau.Sambil menimba ilmu muzik yang tak pernah muas bagi setiap peminat muzik kini.Tak dinafikan,beliau memang sangat berpengalaman dalam bidang ini dan memang dialah yang sesuai anda jadikan MENTOR.

p/s
Semoga Uncle Ritchie cepat sembuh dan kembali kuat memberi semangai kepada pemuzik pemuzik baru ini


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..