Adakah cara ini SALAH?

by 10:55 PM 0 comments

Dizaman teknologi ini,tidak boleh dinafikan yang sesiapa saja boleh mendapatkan lagu dalam bentuk MP3 audio secara percuma.Pelbagai aplikasi muat turun secara percuma telah di sediakan di internet.Tetapi,pernahkah anda menjadikan lagu band band Malaysia tersebut sebagai RING TONE hand fon ANDA?

Memang ramai yang dah mula melaungkan tema SUPPORT BAND KITA,SUPPORT PEMUZIK MALAYSIA dan macam macam lagi.Apa kata,kita ADD ON,jadikan lagu band fav anda sebagai RING TONE hand fon anda.

Caranya amat mudah,kerana terdapat software yang boleh editing lagu kan.Mana mana lagu yang kamu suka atau terbaru,kamu edit  dan kamu jadikannya ring tone.Secara tak langsung,bila ada panggilan talifon,bunyi talifon anda akan kedengaran lagu dari band FAV anda.Tidak mustahil juga,orang sekeliling ANDA akan bertanya,BRO,lagu siapa tuh?...haa,nilah masanya kamu kenalkan band tersebut dan share info pasal band band yang anda minat.

p/s
Adakah cara ini SALAH ?


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..