Najwa Latif turun KK

by 12:11 PM 0 comments

Nahh,pada hujung minggu ini pasti ANDA akan berbelah bagi nak tengok show yang mana satu.Sebelum ni hanya program Voice Of Rakan Muda part 3 anjuran Rakan Muda.Kini ada satu lagi KONSERT yang mana berlangsung di Padang Merdeka iaitu KONSERT SEMANGAT INSPIRASI yang dianjurkan oleh TV3.

Bukan itu saja,semestinya pihak penganjur akan menyajikan menu berbentuk persembahan artis yang mana kali ini mereka menampilkan beberapa aris atau pemuzik yang mempunyai peminat yang tersendiri .Menurut sumber media massa dan rakan rakan yang di sebelah sana antara yang akan mengegarkan Padang Merdeka pada Ahad ini adalah...

Najwa Latif
Siapa tidak kenal dengan cadig kecik molek yang bernama Najwa Latif yang sinonim dengan lagu hitsnya CINTA MUKA BUKU.Yang pasti peminat akan lagu ini bukan sahaja anak muda,malah semua pengguna laman sosial Facebook juga turut sama menyukai lagu ini.Opssss,termasuk saya lah tu kan..


Awie Rafael
Monday,tuesday wenesday & thursday...haa,itulah salah satu bait bait lagu yang di nyanyikan oleh Awie rafael dalam singlenya.Dia juga akan menjayakan konsert ini yang mana akan berlangsung pada Ahad ini


StayC
Penyanyi lagu KASANOVA ini iaitu StayC juga tidak ketinggalan memanaskan pentas di Padang Merdeka tersebut dengan gerak geri yang lincah seumpana Beyonce.Sudah pasti ribuan penonton akan membanjiri padang tersebut untuk menyaksikan akrtis kelahiran Sabah ini beraksi.Mereka akan menyokong stayc sampai bila bila,kerana KALAU BUKAN KITA,SIAPA LAGI...


Sofazr
Dan bila esok,...lagu yang meletup letup di corong radio pada masa kini iaitu dendangan kumpulan Sofazr juga akan berkumandang di malam ahad nanti.Yang aku pelik,aku macam pernah lihat MAMAT BERAMBUT PANJANG tu baru baru ini,tapi di mana aah.hahahahaa...

Mus@May
Cuma dalam ramai ramai artis yang akan membuat persembahan di malam ni nanti,aku seakan akan TERHIDU akan kemunculan ROCKERS OTAI kita iaitu vokalis dari kumpulan May iaitu brader MUS.Errmm,cuma kalau di ikutkan di media massa,memang tidak ada tersenarai namanya.Tapi,tak apa lah,sama sama kita tunggu dan lihat.Sama ada aku berangan angan,atau buat masa ini hanya aku sahaja yang tahu akan perkara ini.Tak pasti lagi kan.kalau lah betul betul ada,perghhh AKU HAPAP DIA BAWA LAGU PERLAYARAN secara LIVE woo...dan confirm bekeluaran rockers rockers sekitar KK tu nanti....


Faizal ismail a.k.a FBI
Nahh,pada yang meminati bidang DJ radio,pengacara pada malam konsert tersebut ialah FBI dari HOTFM.Sudah pasti malam tersebut akan tidak kering gusi dan meriah dengan kehadiran pengacara VOKAL bukan sekadar rupa ini.pada yang ingin begambar,minta sign atau minta apa apa yang nak di minta,siap sedialah anda..hahahahaha


Leya HOTFM
Selain Faizal Ismail,dia akan digandingkan dengan salah sorang lagi penyampai radio HOTFM iaitu LEYA.Sudah pasti ramai juga peminat LEYA di Kota Kinabalu ni kan.Terutamanya student student IPT mahupun yang masih di bangku sekolah Menengah.Tidak ketinggalan juga Anty anty,uncle uncle yang mendengarkan segmennya di radio HotFM setiap hari dari jam 10pg hingga 2 petang.

p/s
Antara sumber info ini di adope dari SINI

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..