Mereka dah buktikan

by 3:48 PM 0 comments


Biarpun keratan akhbar ini dah berlalu sebulan namun tak salah kalau nak ucapkan tahniah kepada penganjur iaitu Shockwave Entertainment atas kejayaan menganjurkan Malaysia's Biggest Metal Music di kota Kinabalu bulan lepas.
kalau anda lihat dari gambar yang telah di ambil ketika showcase tersebut berlangsung ternyata suasana didalam vanue tersebut memang gempak dan hapenning.beberapa buah band tempatan KK telah membuat persembahan yang amat memberansangkan.Ditambah lagi dengan kemunculan band jemputan iaitu Massacre Conspiracy ternyata sambutan yang diharapkan memang tercapai.


Sudah pasti kejayaan ini tidak akan habis di situ sahaja.Rasanya penganjur sedang membuat plaanning untuk mengadakan kesinambungan akan konsert metal ini di masa yang terdekat.Sama sama kita nantikan melalui laman sosial mereka iaitu Shockwave Entertainment KK

The Borneo Post (5th November 2011)
Tahniah kepada tulang belakang komuniti ini iaitu pasangan adik beradik  Nuk & Amos atas keberanian mereka menganjurkan Metal fest yang boleh dikatakan hapenning sambutannya dari follower mereka.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..