Menu di hujung minggu ini

by 11:47 AM 0 comments
Voice Of rakan Muda
nampaknya hujung minggu ini anda yang berada di sekitar KK dan yang berhampiran akan di hidangkan dengan persembahan LIVE BAND dari band band sekitar Kota Kinabalu.

Untuk hari sabtu ini,program Voice of Rakan Muda Vol 2 anjuran Polis DiRaja Malaysia dengan kerjasama Rakan Muda.Ianya bermula seawak jam 9 pagi di Padang Merdeka.

Manakala untuk hari Ahad, Voice of Rakan Muda Vol 3 akan menanti anda dimana program ini berlangsung di Suria Sabah seawal jam 9.30 pagi.

lebih 10 buah band akan beraksi di lokasi yang berlainan tapi dalam TEMA yang sama iaitu sempena sambutan HARI KESEDARAN JENAYAH yang mana ini merupakan satu tanggungjawab kita sebagai masyarakat yang sentiasa membantu dalam membenteras jenayah tidak kira dimana jua kita berada.

Jadi,PASTIKAN anda klik JOIN pada link tersebut dan hadirkan diri kerana pelbagai acara menanti anda di lokasi program.Pada yang memiliki DSLR kamera,siapkan gadjet anda,lense anda dan juga bateri yang secukupnya.heheheh

p/s
jangan lupa klik LIKE lepas baca ya..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..