Hari bahagia VOKALIS kumpulan "THE CHIHUAHUA"

by 12:30 PM 0 comments
Selamat  Pengantin Baru

Akhirnya tamat sudah zaman SOLO si Agger vokalis kepada kumpulan yang paling kiut iaitu The Chihuahua pada Sabtu yang lepas.Aku perhatikan jalan menuju ke rumahnya memang sesak dan masalah tempat letak kereta adalah perkara biasa pada yang dihadapi ketika mengadakan majlis keramaian di Kampung Petagas ini.Namun,ianya tidak melunturkan semangat si AGGER ni yang semangat membuak buak nak naik pelamin.heheheheh..

Pada yang menghadirkan diri,sudah pasti korang dapat melihat aksi si AGGER dalam majlis tersebut.Dan kalau di amati melalui koleksi gambar perkahwinannya yang telah di ambil oleh abangnya  iaitu Dewa Rock,ternyata ianya penuh riang tawa dan CONTROL of the Macho.hkahkahka..

Tak apa,aku selitkan beberapa keping gambar semasa majlis perkahwinan si AGGER ini.

Dia nak rilis tention ni...

Ni lah senjata yg paling power baunya...

Tok Imam buat penerangan ni...

Lupe LIRIK?aduii...

Agak agaknya tebal kah dalam ampul surat tu aah?heheh

Berapa harga cincin tu BRO?hehhee


Nilah yang dikatakan muka GAGAR sebelum akad nikah

Spek tu yang mahal


P/S
Kalau korang nak tengok dengan lebih lanjut,korang boleh cekidaut kat SINI  dan wanna say terima kasih pada tuan punya gambar iaitu O.@.G (bukan nama sebenar) sebab aku guna gambarnya kat blog aku ni.Harap harap dia tak mare...:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..