Dialah BoBoboi

by 11:08 AM 0 comments
Kimi beatboxer
kalau di lihat dari segi size badan,andukk bahhh.TAPI,bukan saiz badan yang aku nak share kat korang ni,semestinya bakat yang tuhan kurniakan kepada mamat ini.Mamat ni memang slamber jak,dan semestinya masih bersekolah dan off kos lah dah ramai peminat.Apa tidaknya dia adalah salah sorang boleh dikatakan pemuzik juga,cuma dia main muzik menggunakan mulut dan di bantu oleh MIC dan setting sound yang mantap.




haaa,cuba korang lihat klip vedio yang dia buat sendiri dimana dia nak juga merasa jadi artis YOUTUBE ni kan.Its a good solution untuk memperlihatkan bakat semulajadi ini di zaman yang semuanya di hujung jari ini.Amacam,haaaaa dialah BoBoBoi opsssss.silap dialah Kimi Beatboxer yang sudah dikenali ramai sekitar Kota Kinabalu dengan bakatnya membuat beatbox secara solo.



Rasanya dia telah beberapa kali membuat persembahan di atas pentas yang mana di anjurkan oleh penganjur dalam pelbagai program.Buat masa ini,aku sendiri belum lagi berpeluang menyelitkan dia ini di mana mana program yang melibatkan OnlineFM.Insyallah,suaru masa akan ada juga namanya terselit

Jadi,kalau korang nak lihat dia perfom,sila kenalkan dia kepada penganjur penganjur yang anda kenal atau TAMPILKAN bakatnya di muka buku anda.konsgi kepada rakan rakan anda akan bakat yang di miliki oleh Boboboi ini.Opsssss,silap lagi...jangan mara kimi,ur the man BRO.Keep it up ur good work

kalau bukan KITA,SIAPA lagi...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..