Status dah Upgrade

by 1:47 PM 2 comments
sekadar gambar hiasan

Haa,nampaknya seorang lagi member dikalangan pemuzik tempatan kita akan menamatkan zaman bujangnya yang sinonim dengan panggilan Agger selaku VOX kepada kumpulan The Chihuahua yang femos dengan lagu Akan Ku dan banyak lagi lah...

Agger@Chihuahua
Agger atau nama sebenarnya....(mana bleh kasi tau,nanti kena sound aku) akan menamatkan zaman bujangnya pada bulan hadapan atau secara tepatnya pada 23 & 24 Disember 2011 bertempat di rumahnya iaitu di kampung Petagas,Kota Kinabalu.rasanya kad jemputan kahwin dah ready tuk menyerang member member dan sanak saudara.So kepada member yang menegenali mamat ni,pastikan anda hadir dengan hadiah yer.Sebab dia suka ni kalau siapa yang bawa hadiah.heheheh

The chihuahua
Apa yang diharapkan,malah WAJIB menghadiri majlsi perkahwinannya ini sudah tentu line up ban mereka itu sendiri lah.Dan,macam biasa,mana tahu bakal pengantin nak perfom di stage kan.Bila lagi,pakai baju pengantin,nyanyi lagu rock & roll..hehehe



Jadi,kepada rakan seperjuangan The Chihuahua yang berkarya di dalam dunia underground,gigs, dan macam macam lagi sama sama lah kamu katakan SELAMAT TINGGAL kawan atas status yang akan bergelar SUAMI ini.Agger dah jadi LAKI orang dan tidak boleh lepaking sampai lewat malam sudah lah kawabnya,nanti isteri marah woii..:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..