Penantian kini terjawap

by 3:32 PM 0 comments

Beberapa hari lepas,aku ada terbaca status di salah sorang ahli kumpulan yang ada dalam senarai SABAH INDIE BAND COMPILATION 2011 yang memberitahu bahawa pada bulan December akan datang perlancaran CD ini akan berlangsung.Menurut statement tersebut,pada tanggal 04 December 2011 jatuh pada hari ahad.Bermakna penantian 11 buah band bakal terungkai pada tanggal tersebut.

Kompilasi ini dianjurkan oleh salah sebuah studio rakaman yang rasanya semua orang tahu dan kenali kerana memang aktif membuat program amal dan aktiviti muzik iaitu Kota Kinabalu Music Production atau lebih femous dengan panggilan KKMP.

Antara 11 buah band yang mempertaruhkan lagu lagu mereka dalam Kompilasai ini adalah seperti berikut:-


Buat masa ini,vanue bagi perlancaran kCD Kompilasai ini masih belum diketahui.Yang pasti,ianya akan meriah dengan support dari band band yang ada di luar sana dan juga support dari fans mereka.Tidak lupa juga support dari keluarga yang menyokong mereka dalam pembikinan CD Kompilasi ini.Sama sama kina nantikan info dari KKMP tidak lama lagi.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..