Orang Planet ke Pandan Indah,KL

by 2:49 PM 0 comments

Cuba tengao betul betul line up yang bakal perfom dalam event ni.Haa,yaa memang mereka iaitu ORANG PLANET akan satu stage dengan band band seperti Moda Moody,The Everyday dan ramai lagi.Siapa sangka band dari Sepanggar,Sabah telah menjadi guess band dalam event yang bakal berlangsung pada 3 Desimber 2011 akan datang di pandan Indah Kuala Lumpur.

Orang Planet
Mungkin ada yang mengatakan elehh,sekatak KL siapa pun boleh pergi.Memang betul,tapi ini adalah merupakan penampilan pertama kali mereka yang masih setahun jaggung dalam industri muzik bawah tanah ini.Apa lagi di invite tuk perfom di Semenanjung Malaysia.So,harapan dari warga Sabah terutamanya member member terdekap agar bagi support pada mereka secara tak langsung mereka adalah satu satunya wakil dari Negeri Di Bawah bayu yang akan sama sama menghangatkan suasana event tu nanti.

Kali ini rezeki mereka,mana tahu lain kali rezeki band anda pula kan.So,support each others sebab kalau bukan KITA,SIAPA lagi kan..


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..