Dia dah kawen oiii...

by 4:06 PM 0 comments

Baru sebentar tadi aku dapat jemputan kad kahwin dari seorang lagi band boy sekitar Kota Kinabalu ni.Yelah,kalau dulu,kad kahwin kena hantar dari rumah ke rumah.Kini dah moden,guna applikasi Facebook jak.Save BANYAK geng.Cuma yang pakcik pakcik sama babu babu tu,kena juga hantar.Melainkan durang ada akaun FB.hahahaahaha



Sasuka
Orang yang saya maksudkan itu adalah vokalis kepada kumpulan SASUKA yang antara salah satu band telah tersenarai lagu mereka di carta XFM suatu ketika dulu.Beliau bernama Sabri.alahh,sure ramai yang kenal.So,kalau nak lihat aturcara majlis atau nak wish selapat pengantin baru,sila klik link INI.


Sabri@Sasuka
ha,ni lah dia bakal pengantin baru yang bakal akan naik pelamin pada 27 Nov ini.Rasanya dia sedang menghafal akad nikah ni kan.hahahaha,besak la.aku sendiri pun dah laluinya.Bukan senang wooo,apa lagi kalau kena IMAM yang mukanya ganas semacam.hehehe

Bah,sesiapa yang tinggal berhampiran atau sahabat,suppoter kepada band Sasuka ajak datang ramai ramai.Dan manalah tahu ada member member yang nak buat persembahan depan pelamin nanti.Atau kamu suruh dia nyanyi 1 lagu secara LIVE kan..:)

Apa apa pun,saya ingin ucapkan "WELCOME TO THE CLUB" (laki orang) dan selamat pengantin baru.hehehe




BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..