Cromok turun KK

by 2:31 PM 1 comments

Bahhh,ni kali la.Bila ternampak flyers ni,sekali tengok ada penampilan khas iaitu KARL CROMOK.Siapa tak kenal dengan band Cromok yang sememangnya sangat femous dengan lagu I DONT BELONG HERE.kena lagi,pemain gitarnya sendiri akan berada dan rasanya akan menjadi JURI utama dalam pencari band baru dalam pertandingan BORNEO BAND ALERT ini.

Kalau dilihat melalui flyers ini,mereka belum menetapkan tarikh untuk acara sebenar.Ini kerana ingin melihat sambutan yang diberikan oleh pemuzik sekitar Sabah terutamanya.Dan kalau tak silap,KARL sendiri akan mengadakan KLINIK bermain GITAR.

So,pada yang berminat atau ingin mengetahui maklumat lanjut sila berhubung dengan Andy & Adam seperti yang tertera di flyers di atas.Sebelum tu,jom kita kasi bakar semangat dengan petikan gitar dari KARL sendiri yang mana beliau sudah pasti akan membuat persembahan sekali gus dalam event Borneo Band Alert nanti.Gitaris lagend ni bro..

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..