Tabik spring sama Unirazak

by 10:27 AM 0 comments
UNIRazak Mini Karnival
Aku nak salute lah dengan kemampuan salah sebuah kolej tempatan di Sabah ini iaitu Unirazak dimana mereka ini tidak pernah lupa akan support mereka pada band band tempatan kita.Kalau sebelum ini,mereka telah menyediakan medium untuk lebih dari 10 band membuat persembahan,kini mereka akan berbuat demikian juga.

Pada 12 November akan datang,satu karnival anjuran kolej mereka akan di langsungkan iaitu di Jalan Bundusan,Luyang.Pelbagai acara menarik yang bakal di hidangkan kepada pengunjung.bukan sahaja gerai makanan,malah aktiviti seperti permainan sukanika,jualan barangan D.I.Y dan macam macam lagi akan ada di sana

The retrock
Dan yang paling menarik perhatian saya adalah persembahan dari beberapa band yang mantap antaranya THE RETROCK,BRING BACK THE ARCADE,GOYANG 72, & CAHAYA D'FOLK akan beraksi di pentas yang akan disediakan oleh mereka.

Cahaya D' Folk

pastikan anda hadir kesana,bawa kamera DSLR anda dan insyallah kelibat sang LANGAU akan beterbangan sekitar karnival tersebut.

Tahniah to UNIRAZAK KK...kalau bukan KITA,SIAPA lagi

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..