Sebelah SERVAY PENAMPANG

by 3:38 PM 0 comments

Pada hujung minggu ini,satu gigs yang bertemakan SONIC VIBES LIVE MUSIC #1 bakal berlangsung dimana rasanya ini adalah kali pertama gigs yang menampilkan lebih dari 5 buah band tempatan dalam satu stage.

Gigs ini diadakan bagi memberi peluang kepada peminat peminat atau belia belia sekitar Penampang menyaksikan atau mengenali dengan lebih dekat lagi siapakah perfomer yang akan membuat persembahan.Mungkin hanya segelintir sahaja yang mengenali mereka ini.

Kalau di ikutkan line up band list,boleh tahan juga ni.Boleh dikatakan dah ada pengikut dan crowd tersendiri yang sentiasa berikan full support pada mereka.Antara penampilan yang special base on flyers di atas adalah BRING BACK THE ARCADE,XINXERINA,THE RETROCK & NICE SILENCE NOISE

Racun Kanser
Haaa,antara band list di atas tu,aku teramat amat nak dengar lagu dari band Racun Kanser ini.Sebab menurut cerita mereka ini mempunyai sebuah band yang boleh tahan juga hapenningnya sebelum ini.Tapi,jodoh dengan band tersebut tak panjang.Dan sekarang mereka menubuhkan band baru yang ingin dikenali sebagai Racun Kanser.

So,harap harap akan ada lagi penganjur yang memberikan peluang kepaad sejumpah besar band band tempatan yang serius dalam mengejar erti berkarya dan inginkan kemajuan dalam mutu persembahan dan penciptaan lagu mereka.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..