Pesawat mendarat dengan selamat

by 9:48 AM 0 comments
Pesawat ketika membawakan lagu MIRAGE
Pada hari ahad yang lepas seperti yang di uwar uwarkan tentang band PESAWAT akan mendarat di tg Aru telah menjadi kenyataan.Walaupun agat lewat sikit mereka membuat persembahan,tetapi sambutan dari warga KK,memang terasa.Dimana  PESAWAt telah membawa lebih dari 3 lagu untuk santapan penumpang penumpang mereka.



Pesawat dengan lagu HITAM
Berikut adalah beberapa keping gambar yang sempat aku ambik ketika band pesawat membuat persembahan dan ketika berada di konsert stompin Sabah

Jipie

Sempat menurunkan tandatangan pada CD
Antara line up yang BZ menurunkan tanda tangan pada malam konsert pada Album mereka untuk di berikan kepada peminat peminat mereka
 
me with Jipie
Sempat juga aku begambar dengan JIPIE ketika mereka menanti masa untuk membuat persembahan di booth VVIP...
 
Dapat buah tangan dari Jipie PESAWAT
Haaa,part inilah yang aku tak sangka dimana VOX mereka iaitu JIPIE telah memberikan buah tangan iaitu Baju T pesawat.Cuma Jipie kata,hanya size XXL jak yang tinggal,ni pun dah last stock.So,aku tak tolak rezeki,yang penting ianya diberikan secara ikhlas dari mereka...:) 

Dapat buah tangan ketika STOMPIN SABAH
Ini pula adalah buah tangan yan aku terima ketika malam konsert iaitu CD album dari YUNA,PESAWAT dan P.Ramlee satu INDIEPRETASI yang diberikan oleh Jeremy little iaitu BOSS kepada Laguna Music Studio (KL).

Album "TAKE OFF","P.RAMLEE INDIEPRETASI" & "YUNA"
Lepas jak aku dapat,terus aku dengar satu persatu lagu lagu yang terdapat dalam CD tersebut.Dan ternyata kualiti lagu lagunya memang terbaik dan tidak boleh di nafikan lagii tentang hasil kerja dari Laguna Music ini...:)

Album "YUNA"
Antara lagu lagu yang best semestinya PENAKUT & Gadis Semasa.Sure my wife akan dengar punya lah..:)

P.Ramlee Satu INDIEpretasi
Sebelum ini aku hanya mendengarkan beberapa lagu dari album ini melalui radio frekuensi sahaja.Tapi,lepas ni tidak lagi sebab aku dah ada Album ini



Take Off dari Pesawat
antara lagu lagu fav aku kat dalam album ini adalah MIRAGE,BINGIT & HITAM.balik balik aku dengar waktu aku balik dari tengok konsert Stompin Sabah tu..:)

Tandatangan ahli kumpulan
Ni yang paling best dimana terdapat beberapa CD mereka yang hanya ada tanda tangan dan hanya dapat pada malam tu saja.

apa apa pun,konsert pada malam tu memang best dan harap harap penganjur akan menjemput lagi kami warga Onlinefm untuk bekerjasama untuk menjayakan STOMPIN SABAH 2012 akan datang...:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..