Dialah orangnya

by 12:11 PM 0 comments
Mdm Joanna Funk
Huhhh,masih ramai juga yang tertanya tanya mengenai ID aku iaitu LANGAU ni.rasanya dah lebih 50 orang kot.kalau nak ikut,penat juga kita explain kan.Tapi,dalam ramai ramai tu ada sorang yang betul betul serius nak mengenali aku di sebalik nama LANGAU ini.Dia adalah seorang yang amat peka dalam bidang muzik ini iaitu Mdm Joanna Funk.Dia adalah pemilik blog yang bertajuk Sabah songs yang mana menceritakan kepelbagaian program,bakat baru dan aktiviti yang berlangsung sekitar Kota Kinabalu.Cuma,tu saja lah,dia menggunakan 100% bahasa orang puteh.hehehehe


http://sabahsongs.wordpress.com/
So,pada sesiapa yang mempunya persoalan atau ingin mengetahui KENAPA & MENGAPA saya gunakan nama LANGAU ini,sila baca di blog beliau ini iaitu on9fm internet djbro langau interview saya mengharap agar ANDA akan mengetahui secara detail dan terperinci.Kerana dialah yang pertama membuat AKTIKEL mengenai AKU...

Sekali lagi saya ingin mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada dia kerana sudi dan sanggup membuat artikel mengenai aku yang teda teda ni...:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..