WonderPET pun INDIE

by 10:49 AM 0 comments

Sedangkan binatang pun tahu untuk bekerjasama,inikan pula kita manusia.hehehe,tedalah,hanya sekadar cerita untuk anak anak kita yang suka akan animasi iaitu WONDER PET.

Setelah mendapat persetujuan dari bahagian atasan,kami OnlineFM sebulat suara menyumbangkan beberapa buah hadiah berupa Tiket menyaksikan acara muzik terbesar di Sabah iaitu STOMPIN SABAH yang akan bermula pada 14 & 15 Oktober nanti.

Tekit ini HANYA boleh dimenangi kepada mereka mereka menyertai kumpulan blog yang dikenlai sebagai WSB.Syarat untuk memenangi hadiah hadiah ini telah pun di paparkand i dalam website mereka.Jadi sekiranya anda seorang blogger dan telah berdaftar dengan group mereka,anda layak untuk memenangi hadiah ini.

Kerjasama ini adalah sebahagian langkah kami untuk memperkenalkan Misi Utama Penubuhan Onlinefm iaitu sebagai Medium kepada band band tempatan kita yang berbakat besar dalam penghasilan lagu lagu sendiri.Untuk maklumat lanjut,sila layari website kami iaitu Onlinefm atau anda boleh terus menghubungi saya di Facebook dengan mengklik BRo Langau

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..