Lebih 15 band akan beraksi

by 9:24 AM 0 comments

Alahaiii,nak kata apa aah.Macam ni lah,apa apa pun just nak kata alhamdulillah dan syukur setelah 3 kali event ini di tunda atas pelbagai masalah yang di hadapi oleh penganjur iaitu Kementerian Belia & Sukan akhirnya pada tanggal 8 & 9 Oktober 2011 akan datang adalah hari bersejarah juga pada belia belia sekitar kota Kinabalu yang mana 2 hari tersebut di tetapkan sebagai Karnival Hari Belia Sabah.

Jadi,dalam banyak banyak aktiviti yang menjadi tumpuan saya secara peribadi adalah persembahan LIVE BAND dimana lebih 15 buah band akan membuat persembahan.tempat karnival ini berlangsung adalah di pejabat Kementerian Belia & Sukan yang teretak di daerah Putatan.Untuk maklumat lanjut mengenai karnival ini,korang boleh cek katy sini Karnival belia 2011 dan kat sini juga korang boleh lihat antara band band yang bakal mengegarkan pentas KBS tersebut.

Jadi make sure korang datang seawal jam 7 pagi kerana pelbagai acara dan program bakal berlangsung dan semestinga kebingitan LIVE BAND yang pasti mengegarkan suasana hari tersebut.jumpa di sanaaa...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..