Goyang72 masuk studio

by 11:03 AM 0 comments
Ain(Goyang72)
Baru baru ini saya terCHAT dengan alah sorang orang kuat kumpulan muzik yang memang dikenali di kalangan member membernya iaitu AIN .Dan saya bertanya bila goyang72 nak buat show.Dan dia pun memberitahu bahawa band GOYANG72 sekarang ini sedang menyiapkan beberapa lagu dan sekaligus masuk ke dalam studio Eyes Ears Production untuk merakamkan 5 buah lagu.Pehhhh..


Dalam diam,mereka nak buat kejutan pada peminat yang sentiasa dahagakan muzik kreatif dari band ini.Dalam masa terdekat ini,band ini akan membuat persembahan dalam satu program amal iaitu Move! Art Festival yan akan berlangsung pada bulan hadapan.So,jangan lupa untuk menyaksikan persembahan menarik dari band ini.dan jangan lupa ambik gambar sekali guna kamera DSLR korang tu lah yer.Bleh tagg dengan aku skali.heheh

Apa apa pun,sama sama kita nantikan EP atau lagu terbaru oleh band ini tak lama lagi.Bila,itu kena tanya Ain lah....

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..