Confirm sudah

by 10:21 AM 0 comments

Akhirnya KONSERT terbesar di Sabah bakal menemui anda pada tanggal 14 & 15 Oktober akan datang iaitu pada Jumaat (Audition) dan Sabtu(konsert)

Banyak kelainan yang telah ditampilkan oleh penganjur kali ini.kalau dulunya,hanya acara BATTLE OF THE BAND saja,kini ada penambahan kategori.Antara kategori kategorinya adalah

  1. SOLO
  2. HOST
  3. DANCE
  4. DJ  
hadiah yang bakal dimenangi memang lumayan.dan yang peling best adalah,PEMENANG bagi setiap kategori akan berpeluang membuat persebnahan di MAIN STAGE pada malam konsert iaitu pada tangal 15 oktober tu nanti.Borang penyertaan korang boleh dapatkan di APPLE STUDIO,LB Music Studio & Loft Clothing(warisan square)


Antara hadiah hadiah yang bakal ditawarkan untuk peserta:-

Band :- 1st (Rm1000,& rekod lagu Single)
            2nd(Rm500) & hamper
            3rd(Rm200)  & hamper

Solo :-  1st  (Rm500,& rekod lagu Single)
            2nd (Rm200)
            3rd (Rm100)

Dance:- 1st  (Rm500) & hamper
            2nd  (Rm300)
            3rd  (Rm200)

HOST :- 1st    (Rm300) & hamper
               2nd  (Rm200)

DJ:-       1st   (Rm300) & hamper
             2nd  (Rm200)

Antara syarat syarat pertandingan:-

  1. Setiap kumpulan dibenarkan membuat persembahan tidak lebih daripada  2 buah lagu dan setiap lagu mestilah tidak  lebih daripada 5 minit. Salah sebuah dari lagu yang dipersembahkan WAJIP mempunyai gabungan Muzik (hiphop,rap,rock,funk,dance,pop, new age,samba,reggae) dan juga muzik etnik tradisional Sabah. Persembahan akan dinilai berdasarkan melodi, gubahan  muzik,suara serta kreativiti tersendiri.
  2. Peserta bebas menggunakan sebarang bahasa (kadazan,Melayu,Inggeris dan sebagainya) di dalam lagu kecuali bahasa lucah.
  3. Penganjur hanya menyediakan sound system,(Gitar amp,bass amp,keyboard & keyboard amp,Dj Mixer & Set Drum) serta pembantu teknikal semasa ujibakat dan persembahan berlangsung.
  4. Keputusan juri adalah muktamad.
So,make sure korang IKUT BATTLE ini dan pelbagai kategori di pertandingkan.Untuk mengnetahui maklumat lanjut korang boleh check out page mereka di facebook iaitu Stompin Sabah atau ,anda boleh menghubungi penganjur di talian 019-6502799 (Mr Tezz).Jangan lupa SHARE & SPREAD this info pada kengkawan yang lain untuk memeriahkan lagi acara ini.

p/s
Ada pertandingan HOST,bleh kah aku ikut aah???

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..