Kau Tuli Ka

by 1:12 PM 0 comments

Pumazazu
Dia ingin dikenali sebagai puma,tapi ramai member pangil dia Khai.so,mana mana pun ok bah kan.asal ada nama yang sesuai tuk dia.Mamat ini adalah seorang lagi pengiat muzik tempatan sekitar Kota Kinabalu.Aku dah lama kenal dia ni sejak aku bersama sama komuniti radio aku yang lama.Memang tak pernah aku lihat dia ni terlepas akan sebarang acara yang berkonsepkan muzik.



Puma juga merupakan salah seorang yang bertanggungjawab menguruskan perjalanan aktiviti kumpulan JRock Sabah iaitu W.O.R.M.Sejak dulu hingga kini dia sering kali kelihatan bersama sama ahli anggota kumpulan tersebut.Dan selalu sibuk menguruskan program program yang melibatkan kumpulan tersebut.


Sebentar tadi aku terlihat lagunya terpampang di laman web onlinefm dimana terdapat 3 buah lagu dimuat naik di dalam web tersebut.Memang tidak dinafikan akan karya karya beliau ini.Kerana ianya adalah hasil yang lahir dari sab\nubari seorang insan yang bernama puma.cewahhhh,ayat2 aku ni mcm pok silap tau.hehehehe

Apa apa pun,kalau korang nak dengarkan lagu lagunya,jangan malu malu untuk cuba menilai dan menghayatinya.Sila layari lagu lagunya di sini

Sekiranya ingin mendekai beliau,cuba add dia sebagai teman anda di facebook.

p/s
lagu yang menjadi konterversi "KAU TULI KAH"...

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..