Bila lah keluar ni tau

by 9:23 AM 0 comments
Frontman Company
Dah lama aku nampak promo klip vedio ini dari band yang memang dah dikenali ramai iaitu Frontman Company.Sejak promo ini tersebar di internet,ianya merupakan satu VIRUs yang berjangkit pada band band lain.Bukan apa,ianya merupakan satu inisiatif yang bagus dimana band band kita(Sabahan) dah berani tampil dan mengeluarkan kos untuk menghasilkan klip vedio mereka sendiri dengan bantuan rakan rakan sekeliling.


Seperti band band lain Frontman Company juga menggunakan kepakaran Jason J bullah sebagai tukang buat klip vedio ini.Anda boleh lihat sendiri akan vedio promo di atas,best kan.tu baru promo,belum yang fill version lagi...

Teruskan menyokong band ini dan band band lain kerana kita harus bangga dengan adanya yang amat berbakat dan juga harus diketengahkan di persada industeri muzik tempatan

Bak kata seorang pujangga kalau bukan KITA,SIAPA lagi

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..