Laman Seni,Wisma Budaya

by 4:00 PM 0 comments
Laman Seni Wisma Budaya (Asia City)
Setelah lama mencari tempat untuk mengadakan event ini,akhirnya sudah dapat persetujuan dari pihak Wisma Budaya dimana mereka sudi menyewakan tempat ini untuk tujuan program yang akan dianjurkan oleh OnlineFM.Kebetulan pula,memang tempat ini boleh disewakan untuk tujuan kebudayaan dan pameran.

Rasanya ramai yang tahu akan tempat ini yang terletak berhampiran dengan Kokun Studio dan Cowboy bars.Dan rasanya tempat ini memang sesuai sekali untuk tujuan yang showcase ini.Lagipun pada yang tiada transport,amat mudah untuk mendapatkan pengangkutan awam kerana stesen bas terletak berhampiran dengan tempat ini.


Pemandangan STAGE
Kini hanya menanti hari berlangsungnya acara yang dijanjikan sudah sekian lama kepada fans & pendengar onlinefm.Kali ini,onlineFM menampilkan 32 buah band tempatan selama dua hari iaitu 9 & 10 julai 2011.Dan kami juga mengharapkan agar event ini dapat mengumpul seramai mungkin peminat peminat muzik tempatan terutamanya yang ada di sekitar Kota Kinabalu.

kami juga mengharapkan agar selama dua hari ini,tidak ada perkara yang tidak diingini berlaku.sama sama kita pastikan yang setiap pengunjung mengamalkan 3 prinsip ketika menhadiri showcase terutamanya underground band iaitu NO DRUGS,NO ALCOHOL & NO VIOLANCE.Sama samalah kita memelihara ketenteraman acara ini.Support each others & enjoy the music..


BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..