Duit lagi

by 3:57 PM 0 comments

Alhamdulillah,kali ini OnlineFM sekali lagi menyediakan hadiah wang tunai sejumpah rm500 bagi mereka yang menjadi pemenang bagi pertandingan KAMI SUKA ONLINEFM ini.Ini adalah tanda terima kasih kami pada anda selaku pendengar setia radio atas talian ini yang bakal masuk ke tahun kedua penubuhannya.

Peraduan ini amat mudah dan terbuka pada WARGANAGENARA MALAYSIA SAHAJA.Segala info yang nada perlu tahu adalah seperti berikut dalam link ini Kami suka Onlinefm

Contoh gambar secara solo
ini adalah salah satu contoh gambar SOLO yang kami maksudkan.Cuma,ini hanya simple dan asas sahaja.Mana tahu anda ada idea atau cara lagi mantap dan RARE untuk menghasilkan sesebuah gambar yang cantik dan menarik.

Contoh gambar  secara berkumpulan
Ini pula contoh gambar secara berkumpulan yang boleh di jadikan idea.Cara persembahan anda berdasarkan kreativiti anda secara berkumpulan.Tidak semestinya menggunakan kertas A4 sahaja.manatahu anda pakar dalam bidang grafiti,atau lukisan tangan.

Jadi,jangan lepaskan peluang ini dan yang pasti anda kirimkan gambar tersebut ke email contest@on9fm.net

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..