1432 a.k.a 2011

by 9:41 AM 0 comments
this pic hand made by JJ

Alhamdulillah dan syukur ke hadrat Illahi kerana diberikan peluang sekali lagi untuk menemui bulan Ramadhan Al- Mubarak 1432 dalam tahun ini.Rasanya masih sempat untuk aku mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada seluruh umat Islam seluruh Malaysia terutamanya para pendengar setia Onlinefm dan juga pembaca blog aku ini.

Dalam kita mengejar impian untuk berjaya di muka bumi ini,janganlah kita lupa akan tanggungjawab kita sebagai hamba Allah  yang sentiasa patuh akan suruhannya.Insyallah,bulan puasa ini akan cuba mengurangkan aktiviti luar dan lebih banyak menghabiskan masa mencari keredhaannya.

Besar kemungkinan juga,aku sendiri akan kurang bersiaran dan hanya akan bersiaran pada hujung minggu sahaja.Masanya tidak dapat di tentukan lagi.harap kita dapat berhubung melalui Facebook dan ruangan internet yang lain.

Apapun,pada kaum Adam di luar sana,make sure pose korang FULL ye. dan kamu hawa plak,pandai pandai lah kaver sekiranya bendera merah naik tiang(hehhehehe).

Selamat berpuasa & menunaikan ibadah di bulan tersebutBRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..