Percuma untuk band SAHAJA

by 12:20 PM 0 comments


Emm,nampaknya aku mendapat satu lagi info dimana sebuah team photographer sedang mencari beberapa buah band untuk mereka jadikan SUBJEK dalam slot mereka.Dimana,band band ini berpeluang diambil gambar secara profesional oleh photographer yang digelar Bokeh Photography secara PERCUMA.

Bukan senanag dan mudah dapat barang free ni kan.apa lagi di offer oleh orang orang yang Profesional ni.Jadi inilah masanya korang tonjolkan bakat kamu dalam setiap kali gambar anda di ambil.

Dalam masa yang sama juga,gambar gambar ini korang boleh jadikan Profile picture dalam FB mahupun website band anda.kalau selama ini anda hanya mengambil gambar dengan menggunakan HP atau kamera biasa,kali ini rezeki anda datang secara percuma.

Fadzil a.k.a Jill

Haa,gambar diatas tulah antara orang yang akan menjadikan gambar band anda mantap dan sesuai tuk anda jadikan profile pic.Dialah yang ingin membantu band band tempatan kita tertutamanya di Sabah ini dalam penghasilan gambar yang berkualiti dan sesuai untuk dijadikan profile.Mana tahu,kalau anda mau keluarkan EP atau ALBUM,rasanya tiada masalah untuk mereka mereka ini membuatkan kulit album anda kelihatan power dan mantap.

Eddie a.k.a Ed
Sorang lagi yang terlibat dalam team Bokeh ini adalah brader ED.dia juga akan turut serta dalam menjayakan pembikinan segala aktiviti shooting gambar tersebut.Selama ini mereka berdua sering kali terlibat dalam penghasilan gambar MODEL,MAJLIS PERKAHWINAN,dan sebagainya.Kali ini,dengan harapan ada support dari band band kita,mereka ingin menambah lagi satu skop kerja mereka iaitu mengambil gambar tuk band yang inginkan gambar yang mantap.

Saya tak juga menggangap mereka ini terlampau TERRER,kalau kamu tanya sama mana mana tukang gambar,tidak ada sorang pun mengangap mereka TERRER.Mereka sentaisa ingin mencuba sesuatu yang baru.So,mereka juga ingin membuat kajian dan reserch dalam penghasilan gambar secara berkumpulan.Kalau selama ini dengan sorang model sahaja,kini mereka nak ubah selera kepada subjek yang melebihi seorang.

kalau anda berminat,sila add FB mereka atau page mereka iaitu:-

Jil Déjà Vu
ED
Bokeh Photography

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..