Konsert LAGENDA ROCK di Tawau

by 9:43 AM 0 comments
Tawau jadi tuan Rumah

Alhamdulillah,nampaknya pemuzik pemuzik di Sabah ini sudah tidak sunyi dengan penyertaan BATTEL OF THE BAND.Belum habis satu,satu battel lagi menyusul.Inilah yang dikatakan keprihatinan penganjur yang melihat anak anak muda aktif dalam muzik.

Sebentar tadi aku dapat info dari seorang teman yang berada di daerah Tawau yang memaklumkan bahawa mereka akan menganjurkan satu acara BATTEL OF THE BAND terbuka Sabah.

So,dia nak bantuan melalui radio dan juga website serta blog untuk mencari band band yang bakal menyertai event ini.Pada umumnya,dalam masa terdekat mereka akan mengeluarkan flyers dan maklumat menggunakan Facebook.Ketika ini,mereka sedang menyiapkan segala maklumat yang penting untuk di letakkan di dalam flyers tersebut.

aku harap band band dari SANDAKAN,LAHAD DATU,SEMPORNA serta Kota Kinabalu akan mencuba nasib acara battel ini.Dimana selain wang tunai,JUARA akan layak menjadi BAND PENGIRING untuk acara KONSERT LAGENDA ROCK yang akan di anjurkan selepas acara battel ini.Itulah tujuan sebenarnya acara ini di anjurkan,dimana mencari bakat bakat baru dalam aktiviti muzik

Buat masa ini,aku tak dapat info lebih lanjut.Tetapi,member aku akan update dalam masa tersekat.So,korang get ready saja.Apa apa maklumat berkenaan acara ini,akan aku hebahkan melalui blog ini mahupun website onlinefm.

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..