Akhirnya kemahuan diturutkan...

by 3:37 PM 0 comments

Onlinefm T-Shirt

Dah lama pendengar dan juga mereka yang mengikuti perjalanan radio onlinefm ini meminta pihak onlinefm mengeluarkan cendera kenang kenangan iaitu T-Shirt.Akhirnay setelah di perkenankan oleh pihak atasan,di buat la juga baju ini.Akan tetapi,hanya tuk limited edition sahaja.

Bermakna,kami hanya mengeluarkan sebanyak 50 helai sahaja untuk di jual pada yang ingin mendapatkannya.Pada yang berminat,jangan lupa buat tempahan di fan page onlinefm di FB.Dan kami akan mengutamakan pada yang buat tempahan sahaja.

Harga yang ditawarkan adalah sangat berpatutan iaitu rm30 untuk sehelai.Manakala rm35 untuk yang berada luar dari Kota Kinabalu.Bermakna rm5 itu adalah untuk kos penghantaran.Pada yang berada di Kota Kinabalu,anda boleh dapatkan melalui saya sendiri.Pada yang berminat,korang boleh hubungi saya di talian 014-3714515.Dan paskitan anda telah menempah terlebih dahulu kerana takut kehabisan stok..

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..