Lets RAWK

by 12:35 AM 1 comments

Rasanya Kota Kinabalu tidak lagi akan sunyi dengan laungan perkataan LETS ROCKKKK.Sebab setiap blan akan ada sahaja gigs,open jamm dan macam macam lagi aktiviti muzik yang berlangsung.Ini menampakkan satu aktiviti yang kita 9pengiat seni) harapkan di samping aktiviti aktiviti yang berlangsung di IPTA/IPTS.dan juga yang di anjurkan oleh bandan badan yag prihatin dengan muzik.

HATI RECORDS telah mengajnurkan satu gigs yang di pangil GOOD TIMES SHARED yang mana akan berlangsung pada 6 Febuary ini.Vanuenya adalah bertempat di Cowboy Bar dan tikit yang dikenakan hanyalah RM15 sahaja.RAsanya amat berbaloi untuk semua golongan termasuk mereka mereka yang belum ada pendapatan tetap.

Gigs kali ini menampilkan band band yang tak kurang hebatnya beraksi di mana mana pentas jamm pun.Kerana mereka ini tak pilih event malah alway open tu di invite.Mereka ini adalah:-


  1. Trick For Kids
  2. The Fortress of Dscord
  3. 28 Days Late
  4. Amillion Evil Faces
  5. Beyond My Rage
  6. Moduric Suicide
  7. Befalss the Argosy
  8. Disrimination Free
  9. Birds On A String
  10. Thy Broken Chord
  11. Slice of pizza
  12. A Sky Collapes Triangle
Nah rasanya band band di atas adalah terbaik dan sure bikin bingik di pentas ni nanti.So,if u ar good suppotres,lets have rock music over there.Dan seperti biasa,jangan lupa bawa KAMERA dan pastikan tagg aku ya...:)



BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..