Demo pertama "Pebble By The Street"

by 12:14 AM 0 comments
Bring Back The Arcade
Wah,makin lama makin ramai band band INDIE kita muncul bak cendawan selepas hujan.Ini bermakna mereka dah mula berani berkongsi karya mereka dengan masyarakat umum.

Tidak ketinggalan juga bagi band ini yang ingin dikenali sebagai Bring Back The Arcade.Band ini terdiri dari 5 orang anak muda.Antaranya Angle selaku Vokalist,Syuk & Wann selaku pemain gitar,Mitch pula pemain Bass & Awang sebagai pemain drum.Salah sorang dari mereka ini adalah orang kuat Revolution On Motion a.k.a R.O.M.Siapa?anda cuba teka lah...:P

Bring Back The Arcade

 Dan mereka telah manghantarkan DEMO pertama mereka yang berjudul Pebble By The Street.Mula mula aku dengar,indak berapa lah.Sekali dengar betul betul dan hayati,perghhh,ianya sesuai di dengar masa kita driving long distance atau pun tersangkut dalam Jam huahuahuha.

Betul,kalau kamu tak percaya kamu boleh mendengarkan sendiri DEMO ini melalui myspace mereka iaitu bring back the arcade.Kamu dengar berulang kali,memang best la,biarpun aku tak berapa paham english,but still boleh layan.

Jangan lupa cuba mendekati band ini samaada melalui myspace mereka ataupun fan pages mereka iaitu Bring-Back-The-Arcade.Dan semestinya saya akan memainkan DEMO mereka ini di Onlinefm ketika saya bersiaran nanti,Tunguuuuuuuuuu...

Good luck guyz...:)

p/s
Kalau ada EVENT,sure will let u play...:)

BRo Langau

Penulis Blog

Blog Yang Memberitahu Perihal Pemuzik Tempatan Khususnya Di Sabah.Yang Mana Meraka Ini Perlukan Sokongan Dari Anda Semua..